Wintec-satulat edustavat markkinoiden edistyksellisintä ja moderneinta satulateknolgiaa. Wintecin filosofiana on mukavuuden maksimointi ja huoltotarpeiden minimointi. Siinä Wintec onkin onnistunut erinomaisesti! Wintecin satulat toimivat joka säällä ja kaikissa tilanteissa. Huoltovapaat materiaalit jättävät aikaa tärkeimpään; ratsastukseen ja hevosen hoitoon!

Wintec-satuloissa yhdistyy markkinoiden paras muokattavuus niin ratsulle kuin ratsastajallekin sekä erinomainen laatu. Jokainen tehtaalta lähtevä Wintec-satula on läpäissyt tarkat laatutestit. Wintec-satulat pitävät hyvin arvonsa ja ovat käytettynäkin hyvin kysyttyjä. Wintecin menestystarinan juuret juontavat yli 30 vuoden taakse, 80-luvun alkuun! Lue lisää Wintecin omilta sivuilta.

Lue lisää Wintecin synteettisistä materiaaleista Wintecin omilta sivuilta

CAIR® Cushion System jakaa ratsastajan painon tasaisesti koko paneelin mitalta eikä painepisteitä pääse syntymään. Paneelien ilma pääsee vapaasti  liikkumaan työskentelevien selkälihasten mukaan. CAIR®paneelit toimivat yhdessä Wintec ja Bates satuloiden EASY-CHANGE® Fit Solutionin kanssa.