Anna meidän esitellä itsemme

Polleva on palveleva ammattilainen

Satulapalvelu Polleva englantilaisiin satuloihin erikoistunut oululainen yritys. Panostamme erityisesti käyttäjäystävällisten, laadukkaiden muokattavien satuloiden myyntiin ja sovitukseen. Edustamme Pohjois-Suomen alueella markkinoiden edistyksellisimpiä muokattavia Bates ja Wintec -satuloita. Otamme myös ylimääräiseksi jääneen laatusatulasi myyntivälitykseen.

UUDET SATULAT 

Bates ja Wintec -satulat ovat australialaisia laatusatuloita. Innovatiivisen kehitystyön tuloksena on syntynyt kattava valikoima monipuolisesti muokattavia, miellyttäviä ja hintalaatu-suhteeltaan sekä käyttömukavuudeltaan erinomaisia satuloita. Bates-satuloiden valmistuksessa on käytetty ensiluokkaista nahkaa ja Wintec-satulat taas edustavat synteettisten satuloiden aatelia.

Pollevalla on Bates- ja Wintec satuloiden "satulaspesialisti"-sertifikaatti.

KÄYTETYT SATULAT

Ostaessasi Pollevalta uuden satulan, otamme tietyin rajoituksin vanhan satulasi vaihdossa. Vaihdossa hyväksymme ehjän (mielellään muokattavan) merkkisatulan, jonka jatkomyynti on oletettavasti ongelmatonta. Kovin kaarevarunkoisilla, kapeilla tai extraleveillä satuloilla kysyntä on marginaalista, mutta tällaisen satulan voimme ottaa myyntivälitykseen. Vaihdossa tulevasta satulasta hyvitämme uuden ostaessasi 70% satulan sen hetkisestä jälleenmyyntiarvosta. Vaihdossa tulevat satulat tarkistetaan ja huolletaan ennen myyntiin laittoa.

SATULOIDEN MYYNTIVÄLITYS

Jos sinulla on tarve vain päästä tarpeettomaksi jääneestä satulasta vaivattomasti eroon, voit antaa sen meille myyntivälitykseen. Tästä lisää Palvelut-sivullamme.