Mitä tarjoamme

Satuloiden myynti, välitys ja sovitus

Polleva myy ja sovittaa uusia ja käytettyjä laatusatuloita. Uusista satuloista meiltä löytyy australialaiset Bates ja Wintec. Vaihdossa otamme tietyin rajoituksien vanhan satulasi, kun ostat meiltä uuden Batesin tai Wintecin. Meille voit myös antaa ylimääräiseksi jääneen satulasi myyntivälitykseen.


Uudet satulat

Bates ja Wintec -satulat ovat austraalialaisia laatusatuloita. Innovatiivisen kehitystyön tuloksena on syntynyt kattava valikoima monipuolisesti muokattavia, miellyttäviä ja hintalaatu-suhteeltaan sekä käyttömukavuudeltaan erinomaisia satuloita. Bates-satuloiden valmistuksessa on käytetty ensiluokkaista nahkaa ja Wintec-satulat taas edustavat synteettisten satuloiden aatelia.

Pollevalla on Bates- ja Wintec satuloiden "satulaspesialisti"-sertifikaatti.


Satuloiden myyntivälitys

Otamme myyntivälitykseen hyväkuntoisen, ehjän ja miellään muokattavan englantilaisen satulasi. Kovin kaarevarunkoisia, merkittömiä tai vanhoja satuloita emme ota välitykseen. Välityspalkkiomme on 20% toteutuneesta myyntihinnasta, kuitenkin vähintään 45 €. Satula pidetään myynnissä lähtökohtaisesti niin kauan, että se on myyty, kuitenkin maksimissaan 12 kk. Jos asiakas haluaa satulansa takaisin ennen tätä, veloitamme myynti- ja markkinointikuluja 25 €.


Jokainen myyntiin tuleva satula käydään huolellisesti läpi ja tarvittaessa tarkistutetaan satulasepällä ja tehdään tarvittavat korjaukset. Näiden toimenpiteiden kustannukset jäävä satulan omistajalle. Normaali myyntifiksaus kuuluu hintaan.

Kysy lisää spostilla tai puhelimitse.

Käytetty satula vaihdossa

Ostaessasi Pollevalta uuden satulan, otamme tietyin rajoituksin vanhan satulasi vaihdossa. Vaihdossa hyväksymme ehjän (mielellään muokattavan) merkkisatulan, jonka jatkomyynti on oletettavasti ongelmatonta. Kovin kaarevarunkoisilla, kapeilla tai extraleveillä satuloilla kysyntä on marginaalista, mutta tällaisen satulan voimme ottaa myyntivälitykseen. Vaihdossa tulevasta satulasta hyvitämme uuden ostaessasi 70% satulan sen hetkisestä jälleenmyyntiarvosta. Vaihdossa tulevat satulat tarkistetaan ja huolletaan ennen myyntiin laittoa.

Sovituspalvelu

Satuloiden sovituspalvelu Oulussa (ja lähialueilla mahdollisuuksien mukaan). Ota yhteyttä, jos tarvitset apua nykyisen satulasi istuvuuden tarkistamiseksi/ korjaamiseksi tai etsit uutta satulaa. Hinta 35,00/ hevonen.  Jos samalla tallilla useampi hevonen, hinta seuraavilta 20,00. Mikäli sovituskäynnillä tulee kaupat uudesta tai Pollevan omista vaihtosatuloista (ei välityssatula), sovitusmaksua ei peritä.