Odotamme yhteydenottoasi

Ota meihin yhteyttä

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Soita meille tai lähetä sähköpostia. 

Puhelimitse tavoitettavissa:

Ma - Pe

9.00 - 19.00

La 

9.00 - 15.30

Mikäli puheluusi ei vastata, pistäthän perään viestiä jossa kerrot asiasi lyhyesti, niin sinulle soitetaan takaisin heti kun mahdollista! Kiitos!

Ota meihin yhteyttä:

sari@polleva.fi

044 5546664

GPDR tietosuoja-asetuksesta:

Henkilörekisterin ylläpitää Polleva. Henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on säilyttää yhteydenottajan tietoja, kuten nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Sähköisen lomakkeen kautta tapahtuvat yhteydenotot tallentuvat sähköisesti suojattuun arkistoon. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä siirretä tietoja Euroopan Unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Tietoja käytetään ainoastaan yrityksen ja asiakkaan välillä tapahtuvaan kommunikaatioon ja kaupantekoon. Tietoja säilytetään 5 vuotta yrityksen tiloissa paperisessa arkistossa lukitussa tilassa ja/tai sähköisesti, suojatusti niin, että ainoastaan rekisterin ylläpitäjä ja käsittelijä (sama henkilö) pääsee tietoihin käsiksi.

Ottamalla Pollevaan yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai muuten sähköisesti tai puhelimitse, asiakas on antanut luvan luovuttamiensa yhteystietojen käyttöön edellä mainittuihin tarkoituksiin

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa). Rekisterissä oleva henkilö voi pyytää poistamaan tietonsa rekisteristä.

Pollevassa kunnioitamme asiakkaan yksityisyydensuojaa. Mikäli Sinulla heräsi kysyttävää tietosuoja-asetukseen liittyen, olethan meihin yhteydessä!